Warning: Use of undefined constant MG_URL - assumed 'MG_URL' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/5/c/5ceca0da-5522-46f9-9c9c-735ded26cbd6/slovakstone.sk/web/wp-content/plugins/global-gallery/global-gallery.php on line 88
Kamen do Interieru - PURE WHITE 1141 - Kamenné kupelňove dosky
PURE WHITE 1141 2018-01-23T17:14:03+02:00

KAMEN DO INTERIERU

PURE WHITE 1141

Kuchynské dosky z kompozitného kremeňového kameňa , vyrábané spoločnosťou Caesarstone a opracované vaším kamenárom, sú bežne nazývané umelým kameňom. Pod týmto všeobecným názvom „umelý kameň“ sa však na nešťastie skrývajú rôzne druhy materiálov z rozličnými vlastnosťami a v rôznej kvalite.

Ak sa rozhodne pre kamenárstvo Slovakstone môžete si byť istý, že ste sa rozhodli pre najvyššiu možnú kvalitu umelého kameňa, ktorú ponúka trh. Či už v New Yorku, Dubaji, Paríži, alebo v Berlíne kupujete si u nás celosvetovo architektmi, designermi a kuchynskými tvorcami uznávaný materiál.

Vyrobíme pre Vás na mieru: vašu kuchynskú dosku, vašu dosku do kúpeľne alebo dosku pre váš jedálenský alebo konferenčný stolík.

Motív Pure White je kremeňová doska od spoločnosti Caesarstone s ešte výraznejšou bielou pigmentáciou akú ponúka verzia SNOW. Tento biely lesklý motív Vám prinesie svetlo do Vášho interiéru a tiež nádhernú farbu, ktorá bude pôsobiť harmonizujúco. Svojou jednoduchosťou na údržbu Vám garantuje zaručený pocit čistoty vo Vašej kuchyni. Tento motív sa dá využiť aj pri realizácii schodov alebo ako obklad veľkých rozmerov 220cm x 60 cm.

 PURE WHITE 1141

PURE WHITE je z Caesarstone Classico Collection.
Kremeňová doska je dodovaná v hrúbkach od 13 do 30 mm.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE

Hrúbka: 13 mm, 20 mm, 30 mm
povrchová úprava : leštený povrch, matný povrch, viento povrch
Dostupnosť :  20 mm – leštený povrch – skladom
Ostatné hrúbky a porvchové úpravy na objednávku

Cenová kalkulácia